Bilen får ny belysning inför vintern

Jag äger en Toyota Hilux 2016 års modell och är väldigt beroende av den både i yrkeslivet och privat. Den är min trygghet när jag beger mig djupt in i skogarna för att påbörja min vandring med min sambo. Nu har jag fattat beslut att montera på externa fordonslampor som ska ge bättre ljus när jag kör. Det är ofta mörkt i detta land om vinterhalvåret och billyktorna på Hilux är jag allt annat än nöjd med, men nu ska det blir ändring på det till slut.

Extraljus till Hilux fanns hos Ljusgiganten

Jag sökte länge efter lampor som passar till min Hilux men det var inte det lättaste. Jag är petig av mig som person och vill gärna ha något annat än de traditionella lamporna som man vanligtvis hittar på nätet. Plötsligt upptäckte jag Seeker extraljus som verkligen stod ut med sitt snygga lamphus och inbyggd DRL. Det fanns två olika modeller att välja emellan så jag valde den större varianten som är 9 tum stor, ca 220 mm i diameter. Extraljus lamporna känns premium och exklusiva, allt från kartong till kablage och såklart lampan levde upp till mina förväntningar. Jag som reser mellan Sverige och Norge behöver försäkra mig om att extraljusen är E-Märkta vilket dessa var vilket också påverkade mitt beslut.

Kompletterar snart med ledramp

Seeker lyser 545 meter med en så kallad lux vilket är riktigt bra. Men jag vill gärna ha mer ljus på sidan av mobilen och har därför beslutat mig för att snart också sätta en ramp på bilen. Det finns så många olika modeller att man nästan får beslutsångest. Men någonstans tänkte jag att det nog vore bäst med en ledramp som bär samma Seeker märke för då vet garanterat att jag får god kvalitet. Enligt mig är det viktigt att ledrampen uppfyller kapslingsklass IP68 och att ljusbilden inte ger ett sådant där spill-ljus som man är så van vid när man snålar med belysningen. Extraljusen är monterade redan men det dröjer ett tag till innan jag har råd med den nya ledrampen och då kommer jag att publicera bilder från olika vinklar. Men tills dess får ni nöja er med bilden som visar Seeker ljusen på en annan bil.